Mixážny pult Behringer XENYX 302USB, PLU 14545

Kód: 34095
Akcia Výpredaj
Značka: Behringer
59 € –6 %
main c4041fe0
59 € –6 % 55 € / ks 45,83 € bez DPH
na sklade (1 ks)

fantómový, RCA, USB

  • PLU kód : 14545

Detailné informácie

Podrobný popis

Technické parametre

Potrebujete šikovný malý mixpult, ktorý môžete zobrať spoločne so svojim laptopom pri ceste z koncertu? Alebo možno len nechcete zaberať cenné miesto na svojom stole väčším mixpultom? Nový XENYX 302USB sa ideálne hodí pre malé domáce štúdiá alebo nadšencov, ktorí chcú nahrávať na cestách. XENYX 302USB o dĺžke 117 mm a šírke 135 mm (4“ x 5“) síce rešpektuje obmedzený priestor na vašom stole, ale obsahuje kombinačný vstup XLR + 1/4“, stereo USB linkový kanál so samostatnými 2-stopovými vstupmi.

Malý ale mocný!

Nenechajte sa zmiasť malou veľkosťou XENYX 302USB - tento malý klenot je nabitý funkciami typickými pre veľké a drahé mixpulty. Napríklad sme doň nainštalovali vstup na mikrofón s naším predzosilňovačom XENYX, ktorý je legendárny pre svoj čistý zvuk a vysoké rozšírenie audio výkonu. Tiež sme do kanálov Mic a Line/USB dali naše 2-pásmové britské ekvalizéry (výšky a hĺbky) a nainštalovali 2-stopový vstup, ktorý je možné priradiť buď Main Mixu, alebo slúchadlám.

Váš XENYX 302USB môžete dokonca napájať pomocou USB, čo sa skvele hodí napríklad na nahrávanie zvukov migrujúcich vtákov za letu, alebo na zdieľanie vašich podcastov na webe. Športoví hlásatelia, rádio a TV reportéri si budú tento kúsok priať mať vo svojich batôžkoch. Neuveriteľný zvukový výkon, univerzálnosť a extrémna hodnota v malom prevedení - to je XENYX 302USB!

TRACKTION 4 vracia do kreatívneho procesu zábavu, takže ho pridávame k vybraným výrobkom BEHRINGER zadarmo. Tento výkonný, ale napriek tomu ľahko použiteľný softvér na vytváranie hudby nie je podobný ničomu, čo ste kedy videli, pretože do vášho počítača prináša všetko, čo potrebujete, na jednej obrazovke – bez množstva otváracích a skrytých ponúk spoločných pre väčšinu ostatných DAW. A TRACKTION neobmedzuje počet stôp, ktoré je možné nahrávať, ani počet efektov, ktoré môžete použiť. V skutočnosti je jediným obmedzujúcim faktorom výpočtový výkon vášho počítača Mac alebo PC. Nahrávanie a úpravy nemôžu byť jednoduchšie; jednoducho pretiahnite, pustite, vyberte, kopírujte alebo vložte. Akonáhle dokončíte svoje majstrovské dielo, zdieľajte ich s ďalšími užívateľmi softvéru TRACKTION, aby mohli počúvať, spolupracovať a vykonávať úpravy.

Tu je len niekoľko vynikajúcich funkcií softvéru TRACKTION 4:

  • Natívne FX zásuvné moduly (pluginy) pre dynamiku, moduláciu, reverb a ďalšie funkcie
  • Podpora pre dostupné pluginy AU, VST a VSTi tretej strany
  • Automatizácia mixovania
  • Bezpečný záznam
  • Záznam slučiek
  • 64-bitový, 192kHz mixážny procesor
  • Manipulácia s audio klipmi
  • MIDI editor
  • Filtre – hlasitosť/prechádzanie, merač hlasitosti, štvorpásmový ekvalizér, Aux Send a Return, FX
  • Export do najrôznejších formátov ako .wav, .aif, a .mp3

Ďalšie informácie / Behringer Xenyx 302USB

Značka Behringer
Typ mixpultov analógový mixér
Vstupy fantómový, RCA, USB
Výstupné konektory Slúchadlový, USB
Ekvalizér analógový, 2 pásmový
Dodáv. príslušenstvo napájací zdroj, software

VIDEO

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: